Zaadhandel Neutkens

Zaadhandel Neutkens viert dit jaar haar 100 jarig jubileum. Waar vroeger vooral het accent lag op gangbare landbouw, richten we ons nu vooral op akkerranden, bloemenmengsels biologische landbouw en biodiversitiet.

Dit uit zich in groot assortiment zaden voor bloemenmengsels, akkerranden, groenbemesters, grasklaver, granen, voederbieten, enz… en natuurlijk kruidenrijk grasland.

Zaadhandel Neutkens heeft zich gespecialiseerd in mengsels op maat. Dit zijn mengsels die op perceelsniveau worden samengesteld voor de klant. Afgestemd op de omstandigheden en wensen.

Onze specialisten hebben brede landbouwkundige kennis en staan met de spreekwoordelijke poten in de klei. Zo zijn we in staat om met de klant mee te denken en van gedegen adviezen te voorzien.

1001ha sluit naadloos aan bij ons streven naar meer biodiversiteit. Deze campagne maakt het mogelijk om tegen lage kosten kennis te maken met de mogelijkheden en voordelen van diversiteit in de vorm van kruidenrijkgrasland.

Ook binnen deze campagne doen we waar we goed in zijn, en dat is het leveren van een maatwerk mengsel. Na een doeltreffend telefonisch adviesgesprek, doen wij u een mengsel voorstel per mail. Na dat u akkoord bent, leveren we dit doorgaans binnen vijf werkdagen.