Pure Graze

Onze ervaring is uw garantie

Met meer dan 20 jaar ervaring in Regeneratieve landbouw en Kruidenrijk grasland

Pure Graze is een familie bedrijf dat is opgericht in 2003 met als doel de toegevoegde waarde van de melkveehouder te verbeteren en daarmee de financiële verduurzaming van de agrarische sector te stimuleren.

Regeneratieve landbouw is als landbouw van de toekomst gebaseerd op minimalisatie van de input en maximalisatie van samenwerkingen met de natuur.

Onze missie

De missie van Pure Graze is het bijdragen aan de verduurzaming van de grondgebonden veehouderij en het verbeteren van de inkomstenpositie van de veehouder. Bijdragen aan regeneratieve landbouw die de biodiversiteit en de bodemgezondheid bevordert door samen te werken met de natuur.

WhatsApp – Service lijn

Pure Graze heeft een speciale WhatsApp voor al uw vragen over; kruidenrijk grasland, beweidingsmanagement en regeneratieve landbouw. U kunt 24/7 appen met een specialist van Pure Graze.

App naar: +31 (0)6 53 31 04 21

Begeleidingsmogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1. Online Cursus; Managen van kruidenrijk grasland

Iedere veehouder die bestelt via het project; 1001ha.nl ontvangt een GRATIS online cursus; Managen van kruidenrijk grasland. Dit een 2 maand durende online cursus, bestaand uit 7 online lessen en meerdere White-papers rondom beweidingsmanagement, voederkruiden en kostprijsverlaging.

2. Webinars

Ieder kwartaal/seizoen organiseert Pure Graze GRATIS webinars voor een succesvol management. Tijdens deze webinars bespreken we de tools voor het succesvol telen van kruidenrijk grasland!

3. Open dagen

Ieder jaar organiseert Pure Graze landelijke opendagen. Tijdens deze opendagen gaan we op bezoek bij Pure Grazers om meer te leren over; regeneratieve landbouw, maximalisatie van de beweiding en productief kruidenrijk grasland.

Data en tijden webinar: Kansen van productief kruidenrijk grasland

Data: Tijden:
Dinsdag – 16-08-2022 20:00u – 21:00u
Donderdag – 01-09-2022 20:00u – 21:00u