Crowdfunding

Help je mee?

Kruidenrijk grasland is beter voor de bodem en biodiversiteit: door de grotere variëteit aan bloemen en grassen, kunnen meer insecten er leven en dat is weer goed voor vogels. Ook voor koeien is een mengsel van grassen en kruiden gezond.

Door veel klavers in het mengsel te gebruiken die stikstof binden, wordt het gebruik van stikstofkunstmest overbodig. En dat scheelt weer veel CO2 uitstoot. Allemaal voordelen dus. Maar voor de boer is het duurder en vergt het een nieuwe manier van werken. Met deze actie helpen we boeren op een laagdrempelige manier ermee te experimenteren.

Help jij mee? Doneer of geef iemand 1000 m2 kruidenrijk weiland kado! Na je donatie kun je een certificaat invullen, downloaden en mailen naar jezelf of iemand anders. 

Wil je dit kado in je kerstpakket of als relatiegeschenk geven? Je kan ook in één keer meerdere gepersonaliseerde certificaten aanmaken. Vul eerst het donatieformulier hieronder in.

Voor elke 15 euro draag jij bij aan:

  • 1000 m2 kruidenrijk grasland
  • 50 kilo minder kunstmest
  • 100 kilo minder CO2 uitstoot
  • Meer voedsel voor insecten en vogels
  • Minder bestrijdingsmiddelen

 

DonatieformulierStichting Urgenda

Het gedoneerde bedrag wordt overgemaakt aan Stichting Urgenda, één van de initiafnemers. Urgenda zorgt dat het geld aan 1001ha.nl wordt besteed. Stichting Urgenda is een ANBI instelling. 

Stichting Urgenda
Nicolaes Maesstraat 2-224
1506 LB Zaandam

IBAN nummer
NL69 TRIO 0784 9175 58

BIC
TRIONL2U

KvK
Rotterdam 24429002

RSIN nummer:
818964273