Bestellen

Momenteel kan er besteld worden in de provincies Brabant, Gelderland en Zeeland én in de gemeente Hof van Twente.

Speciaal voor deze actie zijn twaalf mengsels (3 bio en 9 gangbaar) geselecteerd van zes zaadleveranciers. Elke melkveehouder kan hier een mengsel vinden dat past bij zijn of haar grond en bedrijfsvoering.  

Alle mengsels zijn geschikt voor weiden en maaien, zijn voorzien van de juiste NAK (en/of SKAL) certificaten en daarmee geschikt voor voederdoeleinden en worden dankzij crowdfunding aangeboden met €150 euro korting per hectare. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW, gratis levering (binnen 1 week), webinars of persoonlijke begeleiding. Om zoveel mogelijk boeren de kans te geven mee te doen, zit er een maximum aan van 3 hectare per boer, en 1 zaaimengsel/leverancier per boer. Behalve boeren uit hof van Twente: zij krijgen tot 5 hectare korting. 

Klik op de verschillende mengsels voor meer informatie. Bij de bestelling, kunt u ook aangeven of we u op de kaart mogen vermelden en welk webinar u wilt volgen. Na de bestelling ontvangt u de teelthandleiding, factuur en meer informatie. Veel plezier met uw aankoop!

Biologisch mengsel

Voor boeren die graag biologisch mengsel willen bestellen hebben we de keuze uit verschillende producten.

Gangbaar mengsel

Liever gangbaar mengsel? Dat kan ook. Ook hier is er de keuze uit verschillende producten.